Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

lördag 21 april 2012

Marys 90 års dag

Vi har åkt till Sthlm för att hälsa på Mary idag när hon fyller år. Vi köpte tårta mm till kaffet sen har de lyssnat till och sjungit gamla låtar från glansdagarna på scenen.


torsdag 19 april 2012

Onsdag

Och jag blev inte så mycket bättre. Ett besök hos dr idag resulterade i en flaska hostmedicin och Bricanyl. Det var jobbigt i natt att hosta så mycket när man ska hjälpa någon. Ja dr tyckte att jag definitivt inte skulle jobba så och sjukskrev mig veckan ut. Jag blir lika förvånad var gång det slår till så här. Väldigt snabbt rakt ner i lungorna och jag blir deckad. Nåväl med det är medlet bör det snart vara på väg åt rätt håll. Hostmedicinen är som bomull i kroppen hmm kanske beror lite på att det är morfin i.
Det blev inget sova idag efter jobbet pga detta läkarbesök och sen till apoteket. På båda ställena var det proppfullt med folk så det finns fler drabbade. Sov en timme på em innan Linus kom och hälsade på sen ingenting. Och nu börjar kl glida mot en ny morgon så jag ska försöka lägga ner huvudet igen och vila.

tisdag 17 april 2012

Bättre!

Mycket bättre mår jag idag. Tänk vad en natts sömn kan göra gott. En lite längre promenad blev det idag. Solen skiner men det är inte jättevarmt. När vi kom upp mot Skrubbs kom en massa folk springande och letade efter en häst som rymt. De hade ponnytrav idag och en passade på att sticka iväg i vårsolen - själv - med sulky och allt. Konstigt att vi inte mötte den eftersom de hittade den stående i Maxi-tunneln. Och det var den vägen vi gått men det kan inte ha varit på cykelbanan dem hittade hästen utan borta vid ridskolan.

Nåväl ska försöka jobba ett par nätter nu och sen blir det lite ledigt några dagar - ser fram emot det. Väldigt!

Sjuk!

Var ju det som väntade runt hörnet, en rejäl förkylning kommer neddimpandes helt utan orsak. Jättejobbigt! Jag hatar att vara dålig på något vis. Kunde i alla fall glömma det en liten stund igår när vi var ut till husvagnen en sväng, hämtade dynorna. Jag tänkte tvätta dem nu när jag har en ordentlig städmaskin som kan just det. Återstår att se. På hemvägen åkte vi förbi och kikade på husvagnsmässan. Det är alltid kul att titta på husvagnar och husbilar men vi hittade inget som var intressant eller någon aha-upplevelse. Vi har skaffat oss lite erfarenhet och önskningar angående hur det ska se ut. Har inte ännu hittat en vagn med den inredning som blir komplett - enligt oss. Men det går att hitta många med olika bra lösningar. Så vår lilla Solifer hänger med ett tag till.
Det finns ju ännu en parameter att ta hänsyn till och det är hunden.
Sitt missnöje och tveksamhet angående nyheter visar hon tydligt. Vi har bara varit ut till Sandhamn två gånger än så länge  men jag trodde hon skulle bli glad att komma dit. Speciellt som vi nu har en lite större plats som det känns. Vad gör hon då? Jo hoppar in och sätter sig i bilen igen. Läskigt när de börjar ändra på saker de där två   tvåbeningarna!
Men först var hon fram och kollade att det var våran husvagn med hennes dyna i. Inget är säkert i Frejas tillvaro. Husse och matte gör säkert som de brukar ställer av mig någonstans och glömmer bort mig så det är bäst att ta den säkra tassen före och inte lämna bilen.

söndag 15 april 2012

Ännu en vecka

har gått. Jag mår shit rent ut sagt, har aldrig haft så ont i höften tidigare. Väldigt mycket jobb har det varit sista tiden! Jag har inte "hunnit" ringa de samtal jag behöver jag har inte kommit ihåg de tider jag ska passa, frissan mm, stundtals har jag satt mig vid datorn och bara försökt koppla av men det har inte lyckats utan jag har sprungit vidare i olika uppgifter.  Inga måsten men det är något som driver just nu troligtvis känslan av att jag inte mår bra. Någon gång kanske det här försvinner och jag mår bättre det är så jag brukar resonera.

Den här sista veckan har vädret också varit shit - vilket är tur när man jobbar - och stämmer med humöret! Men höjer inte stämningen. Idag har vi haft vårstädardag på campingen och det är första gången vi inte varit med. Kallt och regn utan uppehåll i flera dagar har inte ökat känsla av att åka, värk och jobb har gjort sitt. Den här helgen har helt försvunnit i att sova och hålla humöret uppe. Vi satsar på att åka ut nästa fredag - enda dagen ledig just nu för att besöka husvagnen.

Positiva tankar är att Carolina klarat sin jurist examen, väldigt bra jobbat av henne tycker jag. Sen var vi och firade Johan förra helgen på årsdagen - alltid roligt att träffas alla. Sen var vi och träffade lilla Ellie och hon är ju så mysig och söt på alla sätt.

Håll humöret uppe och försök var positiva ibland behövs x-tra doser.