Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

onsdag 24 november 2010

Onsdag mitt i veckan

Ja naturlitgtvis, vore spännande om den kom i början eller slutet i stället.
Det har inte varit så mycket här under hösten. Och bilder, från naturen i alla fall, blir inte lika roliga heller. I fredags åkte jag och Linus ner mot Stånga, Burs och hämtade ett skrivbord han köpt. Ett litet äventyr, jag har inte kört så mycket åt det hållet här på ön, mörkt på kvällen, regnigt och för mig sent efter 17:00.
Jag har nästan slutat köra bil i mörker, jag bor ju mitt i stan!! Och har gångavstånd till jobbet! Kenneth fick vara hemma och fixa mat åt oss, medan jag fulltankade bilen och räknade med att vi skulle åka i ca 3 tim. Vilket verklighet lever jag i? Det gick hur smidigt som helst, vi hittade t.o.m. huset utan några större problem och han fick tag i ett jättefint IKEA-skrivbord med hurts för 450 kr, det går att köpa till mer om man vill.
Men historien slutade inte med det, Linus fick ju städa och möblera om för att få in det där, vilket innebar 2 vändor till tippen, garderobsröjningar för mig och allt blev jättebra i hans rum.


allt från garderoben (nästan)


Flyttlådor på golvet
 Tänk om han nu kunde få en lägenhet också som han vill ha. Han är ju vuxen, vill klara sig själv nu. Och så har han jättestora planer för framtiden, det är så roligt och så väldigt olikt den Linus jag känner. Men han har blivit vuxen.

Vädret ska vi inte prata om, det är så blött och så mycket vatten överallt så jag funderar på att åka och köpa en våtdräkt, för att kunna gå ut med Freja.

Vy från sovrummet