Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

måndag 26 september 2011

Berlocker


Tänkte bara visa några jättefina smycken jag hittat. Visst är de fina! En tjej som heter Lotta Hasselblad som gör dem. Hon finns i Stockholm och jag har inte fått klart för mig än om det går att beställa. Kul med tips






söndag 25 september 2011

Tillbaks i bloggvärlden!

Är jag nu igen. Det var längesen sist - som vanligt. Men det är inte lätt att hinna med allt. Det har som vanligt hänt lite både bra och dåligt. Det viktigaste nu är att det gått bra för Anneli och jag önskar bara det bästa och är glad för det.
I helgen har  vi haft jättefint väder, ledigt och en tur till husvagnen. Troligtvis den näst sista eftersom vi tagit ner tältet och vi brukar inte vara ute så mycket efter det. I år blir det dessutom lite svårt med tiden eftersom vi jobbar båda ett par veckor fram nu. Men lite avslutande bilder kan jag ändå skicka med.
Kenneth tar bort det sista - kappan!

Lite vila i solen efter allt jobb!

Så här toomt blev det

Det är alltid tråkigt när man plockar ihop allt och Freja blir oftast lite orolig hon gillar inte när vi packar. Eftersom hon håller sig närmast mig hela tiden då och i stort sett sitter på mina fötter så fort tillfälle ges är det svårt att få en deppig bild på henne.

För övrigt har jag läst en del sista tiden, bortsett från min pocket Eat, Pray and Love som jag inte är färdig med än!! Efter en hel sommar!! men jag tycker om den och suger på den karamellen så länge det går. Sen har jag läst Alex Schulmans senaste bok, rekommenderas. Det är en varm och fin bok om hans kärlek till Amanda och Charlie.  Här är en liten beskrivning



Alex bok med den säregna titeln "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött" är en berättelse om att förändras och om att hitta kärleken. 
Alex Schulman, programledare, journalist, författare och bloggare, beskriver i sin kommande bok ett år, 12 månader, där allt ställs på ända och hela livet förändras. Det är en häftig berättelse om personlig utveckling och förändring, men framförallt är det en härlig kärlekshistoria ur det verkliga livet som inspirerar till att ta vara
på livets tvära kast. 


”Jag ska berätta om en lång rad på varandra följande händelser, några lyckliga, andra olyckliga, som kastade om min tillvaro på alla plan. Det är rättvist att säga att jag blev en ny människa. Det här är inte en historia från min barndom – det här är en historia från nuet. Den tar sin början den första augusti 2008 och den tar slut den första augusti 2009. Det här är historien som förändrade mitt liv.”
En sommardag i juli 2008 separerar Alex Schulman från kvinnan han levt med i sex år. Med en resväska i vardera hand lämnar han förvirrad deras gemensamma lägenhet och beger sig ut på Stockholms gator. Han inser att han står inför en ny tillvaro, framför en ny sorts resa - han ser inte alls fram emot den.


På dagen ett år efter separationen föds hans dotter Charlie på BB i Visby. Det här är den brokiga, underbara historien om allt som hände däremellan.

Den andra boken jag läst det sista är Patrik Sjöbergs. En mycket intressant bok tycker jag trots att det inte är en alltigenom positiv historia. Rekommenderas av mig:


Patrik Sjöberg är en av Sveriges mest kända och framgångsrika idrottsmän genom tiderna. Men bakom den hårda fasaden


vilar ett mörker. Först nu är Patrik redo att dela med sig. 


1987 hoppade höjdhopparen Patrik Sjöberg 2,42 på DN-galan i Stockholm. Detta gjorde honom till innehavare av världs
-rekordet i höjdhopp. Fortfarande är Sjöberg världens näst bäste höjdhoppare genom tiderna, endast slagen av Javier
Sotomayor. 


Men vem är egentligen Patrik Sjöberg? Många av oss minns en överlägsen idrottsman, kaxigt rökande en cigarett mellan hoppen. En man vi, då och nu, känner som bufflig, frispråkig och rakt på sak. En idrottsvärldens rockstjärna. Men hur kom han dit? I denna nya memoar berättar Patrik Sjöberg för första gången sin historia, ärligt, rakt och öppenhjärtigt. Och det visar sig att den innehåller mer än vad någon av oss kunnat ana. 


Det var allt för den här gången hoppas ni kollar mina tips nu hej då!