Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

söndag 12 september 2010

Kräklingbo

Marknad har vi varit på idag. Väldigt mycket folk. Men det regnade inte vilket det brukar kunna göra när den marknaden går av stapeln. Freja blev jätteglad men sen när man kommer in på marknaden blir hon lugn och är jätteduktig men ganska nyfiken på alla ben, som hon gärna luktar på, eller barn i vagnar - jättespännande. Sen har vi förstås hamburgaren! Vi går på marknaderna endast för de goda charolais-hamburgarna. Vilket också Freja lärt sig. Den här gången var det jättelång kö så hon tröttnade  men var snart med igen när hon fick smaka. Vi träffade också Robban och Erika, jättekul. Det var ett tag sedan.

Pluggat? Jodå lite grann, dock inte så mycket som jag borde. Vi har haft några jättesköna dagar här igen, suger på den karamellen så länge det varar. Det är snart slut och Kenneth åker till Ghana nu i veckan så jag får åka ut själv resten av tiden, vet inte hur länge det blir men vi har inte någon möjlighet att ta in vagnen förrän i mitten på okt. Han kommer inte hem förrän 8/10 och då är jag nog inte hemma. Kanske det blir efter helgen vi får se.

En solnedgång
Jag försöker fånga lite av ögonblicken här så länge det går och just nu är jag över förtjust i solnedgångar. De blir så fina härute och i dag har vi haft lite dimmigt ut över vattnet. Går inte att se Karlsöarna alls.

Stranden den f.d.
Strandfynd = strandade maneter


Vad mer nytt då, jo Linus fick mig att testa Valkompassen, en test om man är osäker på valet. Det utföll inte alls som jag trodde. Och jag lovar det blev nästan skämmigt. 44% likhet med SD kan väl inte stämma tycker jag. Han skrattade och sa att hans resultat blev det han tänkte välja. VAD gör jag nu?? Det är inte lätt att upptäcka att man är rasist bl.a. Jag får ta tag i mig själv på mer än ett sätt det är helt uppenbart.