Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

onsdag 20 oktober 2010

Tittut

Ja, så har det gått ett tag igen. Vet inte vad som händer men någon har hällt racing olja i kl. Tycker inte jag hinner mer än upp på morgonen så är det dags att lägga sig igen. Visst nu har det varit mycket jobb ett tag och pluggande och bla bla bla. När man sedan igen går och blir förkyld känns det så tröttsamt. Jag har haft så goda intentioner i höst och tagit tag i mig själv en del men får hela tiden backa tillbaka pga så mycket annat. Det finns ju de/den som hävdar att jag har tagit på mig lite för mycket stundtals men det är ju roligt också. Idag eller igår har det i alla fall varit en speciell dag, Kenneths årsdag jämt och bra. Den avlöpte bra i söndags på mottagningen och den har avlöpt bra den här dagen. Vi har dock allt för mycket tårta kvar. Och Kenneth själv tänker inte äta av den de närmaste dagarna i alla fall. Vi får se vad han äter när han kommer hem igen, soppa kanske. Nåväl det kommer i alla fall att gå bra och problemet försvinner när väl den här operationen är klar. Eller hur? Hemska tanke så glömde jag ta bilder i söndags på mottagningen. Tråkigt, men sant!
Jag har tagit några bilder på blomstren i stället som givits. Många jättestora och jättefina.


Ännu mer blommor

Från Harry och Barbro

Jag har ställt in både jobb och yoga idag, det är hopplöst bägge delar när huvudet bankar och näsan rinner. Istället for vi iväg och vinterlagrade husvagnen. Den får stå jättebra hela vintern i ett stort vagnskjul, högt i tak och gott om plats. Det är ca 5 ekipage där totalt, ända nackdelen är att det är så långt bort om man skulle komma på att göra något under vintern, eller bara titta till den. Å andra sidan behöver vi inte bekymra oss, det mesta fungerar bra därute i Alva.

Och så har jag bestämt mig för att sälja kökssoffan. Vill inte men den får inte plats här i köket. Tyvärr. så här ser den ut i alla fall, ska tömma den ordentligt och sedan ta några ordentliga bilder.
Tror jag får ge mig nu, kl har snart gått varvet runt, igen, och i morgon blir det en del att tänka på. Jag slutar med en liten ros för min man, pussar och kramar till dig K.