Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

torsdag 10 februari 2011

Äntligen!

Gick det vägen, och jag överlistade Excel! Fick till svar att om jag gjort så från början hade det varit perfekt!
Naturligtvis hade jag ingen lust med det, vad trodde han? Det är väl onödigt när man kan ha en och samma tenta hängande över huvudet så länge. Men som vanligt krävdes det att jag blir arg (på mig själv) och pressar mig till max. Han skulle veta att jag inte ens tittat på papperet på de här två veckorna och att jag först igår kväll tog fram dem och kastade ett getöga på dem för att jag visste att han ville ha svar senast idag. Sen gjorde jag helt andra övningar med Excel ända till i fm efter en långprommenad. Visst låter det som om jag är väldigt engagerad och motiverad?
Typiskt mig, sätter mig ner och gör hela arbetet om igen på 2 tim, skickar in det och får klart godkänt.
Varför måste jag utsätta mig för detta hela tiden, men det fungerar uppenbarligen bäst när jag skruvat in tumskruvarna ännu lite till. Suck!
Klart med den kursen nu i alla fall. Och äntligen! en gång till. Vintern är tillbaka! på längden och tvären. Det var så skönt att prommenera på fm, nu måste jag ta fram snöskyffeln igen och alla vinterkläder som jag redan försökt smyga undan.
Klockan är mycket dags för en nattrunda med Freja, sen kommer Kenneth hem.

Trött

Är jag, som inte alls fungerar ihop med Excel, har aldrig gjort och kommer kanske aldrig att göra heller, men i morgon ska det vara klart och jag fattar ingenting!
Trött tröttare tröttast är jag, har inte sovit mer än 3 tim sen i går morse, många långa promenader, yoga och pluggande skapar denna känsla. Är det månne vår i luften??
Kom i säng vid halv nio i morse - ska nog gå med i facket igen, jobbet påverkar min fritid - sov till 12 sedan upp och hade fått bästa filmen med posten Eat Pray Love.


Glad blev jag och solen sken! Jag håller på att läsa boken med, gillar den verkligen och rekommenderar den. Ska själv göra ett sådant här äventyr när jag blir stor.
Själv avbröt jag plugg med middag och ja, såg filmen med. Det är andra gången nu och jag tycker om den ännu. Fantastiska skådisar Julia Roberts och även Tuva Novotny. Sen är dem ju båda fantastiskt snygga, vackra allt vad en kvinna kan bidra med.


Klart det inte går att sova, snabb lunch och sedan ut på lång prommis med Freja och Ingegerd. Idag blev det terrängvandring, det känns.


Efter ett par timmars prommenad väntade pluggande. Freja!! ja hon sover ännu! har inte klivit upp på hela em och inte ikväll heller. Hon är makalös men hon älskar dessa prommenader.

Själv ska jag kasta mig i sängen, så jag kommer upp tidigt. Ny prommenad och mer plugg väntar. Sen måste jag handla, städa hmmm ja ja det blir nog bra, Jag har en träff på fredag kväll och då ska allt förhoppningsvis vara klart ;).

tisdag 8 februari 2011

Hej igen

Nu har det gått en vecka eller kanske två - igen. I dag har det regnat, massor, snön är snart borta här men isen, den helt livsfarliga isen, ligger kvar under en massa vatten. Och det går ju inte att se var den gömmer sig.
Men trots det har vi fått till lite prommenerande idag. Nästan 13000 steg och då gick vi inte någon längre sträcka. Ingegerd tvättade så vi kom iväg först efter 14:00 och tog en sväng för att köpa tidningen.
Jag är verkligen emot det, kvällstidningar! Finns det sämre lektyr? Men jag vill ju ha korsordsbilagan på måndagar!. Jag vet, det låter jättetråkigt. Jag skulle aldrig köpa en kvällstidning om det inte var för korsordsbilagan och Klick. Inte för att den är bra utan för att den representerar ledighet för oss.

Inte blir det bättre när Linus kommer hem och säger Vad du har blivit tantig! hmm att han bara vågar. Men så här för mig själv erkänner jag att det är just så. Jag har blivit tantig. Hemskt.

Håller mig "ung" med mitt pluggande, som nu fått lite nya uppdrag igen. Samma kurser men ny litteratur.





Väldigt intressanta ämnen men det är mycket jobb med kurserna. I alla falla forskningsmetodik som  inte är lika kul.
Måste ju lägga till några ord angående helgen med. Vi har varit hos Josefine och Robert en snabb sväng. Det var väldigt trevligt, lite stressigt bara, med tanke på att det inte blir så ofta vi åker över. Och när vi åker väljer vi just den första helgen som båten är avställd för en månad, till O-hamn. Ja det är bara lördagsturerna som är inställda. En kväll med Let's dance och en halv dag med IKEA hann vi med, innan den långa resan till Nynäs. Josefine fick tag i en lampa och vi fick tag i en bänk till köket och en hylla till vardagsrummet. Så väl hemma blev det monteringar och när det är helt klart med allt blir det nog jättebra.