Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

tisdag 28 december 2010

Snart nyår - redan!

Förra vintern i början på januari
Jag undrar, var tog 2010 vägen?? Jag minns en massa snö och ja för precis ett år sedan kom Kenneth hem och var ganska dålig. Nyår inställt och en sjukhussäng blev det istället. Under året som gått har det varit en del upprepningar på det temat. Jag tyckte om förra årets vinter och har kaxit under sommaren bett att få en likadan. Aj då, visste inte att mina önskningar togs på allvar av självaste kungen. Bore alltså.
Ja så är vi där igen, ett nytt nyår, den här gången 2011 och jag håller tummarna för att det inte händer något nu och någon blir sjuk. Vinter och snö har vi fått, med råge. I 2 månader nu har det varit kallt och vitt - ikväll "bara" -14grader.  Och så här ser det ut i år! Det här är eller var vägen ner till jobbet. Nu är den avstängd, äntligen. Jag har bara väntat på att något ska hända men nu har naturen tagit beslutet åt kommunen. De här bilarna vet jag inte om de fått ut idag men de har stått där hela julhelgen.

Appropå julhelg ja, vi har ju kommit så långt att en helg redan är avklarad. Tyvärr var inte Linus och Josefine hemma, men de kommer. När det blir helg vill jag att de ska vara fem år igen.
Vi fick i alla fall en vit jul jättefint. Och små barn fanns det också flera stycken.

Två fina tjejer det största och det minsta - barnbarnet!

Johan och Melvin och Kenneth

Ja fint besök fick vi ockå

Alvin och Melvin blev lite ivriga

medan Tilde tog det lugnt

William höll sig lite för sig själv han har ju blivit stor, snart 10 år! Efter mat och klappar blev det naturligtvis Kalle Anka. Vad är en jul utan Kalle? även om man slumrar till ska det ses. Med glögg och pepparkakor, stenhård knäck och massa godis.