Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

söndag 24 april 2011

Påsk!

Äntligen lite vår/sommarvärme och viktigast av allt ingen SNÖ längre. Visst det kan var svalt om nätterna men ingen snö. Som vanligt är det längesen jag var här och skrev, det har varit mycket sista tiden. För det mesta går dagarna åt till prommenader och pluggande med vissa pauser när jag spelar. Mycket kan man säga om Facebook men positivt det hjälpte mig sluta röka, negativt jag har fastnat i vissa spel. Även om det totalt blir mindre och mindre, oftast glömmer jag bort att jag loggat in och springer iväg på annat.



Ja ja, nu har jag i alla fall inhandlat ett par MBT skor. Gå endast ca 30 min i början poängerade de i affären du kommer få träningsvärk, visst svarar jag och hem. Går ca 30 direkt och känner ingenting. Tar med dem till jobbet och går drygt 10 tim. Ja, ni kan räkna ut resten själva, träningsvärk!! Såå ont i höften och i ryggslutet. Då först fattade jag att de inte överdrev så avhållsamhet en dag och sedan gick jag igen ja nu fungerar det, men ännu lite träningsverk i ryggslutet. Det är inte överreklamerat alltså att de ska ta hand om bortglömda muskler i ryggen bl.a. De är jättesköna att gå i - när man kommer på hur. I början kunde jag känna att det drog i vissa muskler men nu har jag blivit lite mer van. Att gå i dem är bekvämt - konstigt - och högt. Jag blir lång (längre).

Så nu är det igång, sommar säsongen. På skärtorsdagen var vi iväg på dans i Follingbo, mycket mat, dryck och festligheter men vi kroknade tidigt och åkte hem. Igår påbörjade vi husvagnssäsongen på allvar, förtält upp och nya grillen igång, sommar värme - i solen!


Kenneth och Leif på bygdegårdsfest.

Freja vilar lite när förtältet sätts upp!


Kenneth och Mats grillar


Kenneth sätter ihop nya grillen
Det har också varit invigning på vår nya spa och resort anläggning här ute  i Fröjel. Hur mycket folk som helst i helgen. Vägen nästan blockerad vid invigningen idag och när vi gick på prommis var det fullt på Djupvikstaurangen också. Lagom till påskhelgen som normalt är starten på sommarsäsongen och även värmen så enormt mycket turister och även gotlänningar syns ute. Nu är det hockey och lite pluggande (samtidigt).