Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

onsdag 25 augusti 2010

Ny vecka, igen!

Tänk vad tiden går fort. Det är helt otroligt eller så har man bara roligt. Nåväl, nu är det vardag - på allvar. Skolorna har börjat. Semestrarna är i princip slut för alla. Linus har börjat skolan, igen, KomVux. Och han tycker det är roligt faktiskt, sa att det här var mycket roligare än tidigare skolgång.
Toppen tycker jag. Han kommer att fixa det här tror jag.
Sen har också jag börjat skolan igen, en kurs i pedagogik på arbetsplatsen. Tänkte hålla mig igång med pluggandet innan jag gör uppsatsen jag missade i våras, pga av mitt krokiga finger. Kul ska det bli. En lång prommis ner genom denna ljuvliga stad och till bibblan för att hämta böcker till kursen.
Almedalen.
Almedalsbiblioteket i grönskan.

Gatuvy innerstan.
Almedalen 2.

Sen har jag också börjat yogan igen, riktigt roligt. Har verkligen sett fram emot detta. Och Jenny kom ner och önskade mig och de andra välkommen tillbaka, det är en underbart glad, lättsam och trevlig tjej.

Logga!

Jenny Yogastudion
Så man kan säga att jag fyllt upp min tid med mycket inför hösten. Jag har ju också sedan ett par veckor börjat på gymmet och ska också börja simma. Var det någon som sa att jag jobbar nästan heltid också hmm.. ja ja allt är ju nöjen eller hur. Smärtsamma nöjen har jag kommit på.
Logga gymmet!

Igår kom då nedslaget, när jag just kommit igång med allt. Sjuk! vaknade och hade ont överallt, hals, näsa hela kroppen. Vem sa att jag var envis. Jag ska gå på yoga i em, jag ska jobba i natt, jag är inte sjuk. Jag hade bestämt en långpromenad med Ingegerd som jag inte träffat på länge.

Panodil om någon missat det
Fyll upp med Panodil, koppla hunden och iväg gick vi. Trevligt var det en och en halv timmes prommenad. Vila lite efter, jag är inte sjuk, iväg på höstens första yogapass, gjorde ont i hela mig. Det var inte varken skönt eller mysigt, bara smärtsamt. Men det luktade mys. Fyller på med mer Panodil och iväg till jobbet hmm... skulle nog stannat hemma och lyssnat på kroppen.
Onsdag som idag, Linus ska iväg på begravning, jag försöker hjälpa men vet knappt vad jag gör. Båten inställd pga av vädret, han kom inte iväg och jag däckade i soffan. Sovit hela em och kunde inte resa mig sen. Tårarna rinner, kroppen värker och var finns mina värktabletter? Jag orkar inte resa mig. Linus sitter och läser den engelska boken han fått i uppdrag att läsa. Hjälper till och nu framåt kvällen kan jag röra mig igen.
Regnbåge 2010-08-25
Avslutar den här veckans rapport så här långt med lite bilder. En underbar bild på regnbågen som jag tog hos en boende innan jag gick hem på morgonen. Hon orkade inte upp och se så jag fotade och visade henne himlen utanför fönstret. Tacksam!