Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

onsdag 9 mars 2011

Gunnfjauns Kapell - BISSEN DUSSEN/SLETKALSGILDE



Fick tipset av Sussi, jättefint. Sång på gotlänska och gotlänsk natur.

tisdag 8 mars 2011

Vitaminkur

Ingegerd och Freja
Är det idag när man går ut, fulla himlen med sol inte ett moln förutom där måsarna flyger omkring. Skönt var det i alla fall trots lite blåst. Nu ska jag försöka ta tag i min hemtenta en hemsk uppgift förstår jag nu när jag fått den i min hand.

måndag 7 mars 2011

var det måndag igen. Skönt! jag uppskattar måndagar, en av fördelarna med mitt jobb att måndagar inte alltid betyder starten på en ny arbetsvecka. Tvärtom det kan vara en ledig dag eller två som den här veckan. Jag har lämnat ifrån mig en ny uppgift på skolan och tyvärr fick jag andra uppgiften den individuella hemtentan. Håret ramlade av mig och jag fick en smärre chock men nöjde mig med att skriva ut allt först och får titta närmare på den i morgon. Det är verkligen ingen lätt uppgift.
Deppen fortsätter, dagarna blir längre vi fortsätter att gå och gå. Har gått "bort" min stegräknare i helgen, kan inte hitta den idag men fick till en tvåtimmarsprommenad i alla fall.

I takt med mer ljus blir jag lägre i humöret. Typiskt mig den här årstiden. Tröttheten tar över handen, orkar inte bry mig så mycket om någon annan just nu, har ett större behov av motsatsen.

Är sur och grinig på jobbet med, trött på att bara ge och ge hela tiden och ta hänsyn till alla andra.
Undrar om det är någon som fattar (utanför alltså) hur mycket energi det tar - det här jobbet. Det finns någon där hela tiden som vill ha en bit av mig oavsett om jag har lust eller inte. Konstant! Det är det jag får betalt för, men ibland känns en viss längtan efter löpande bandet, där ingen krävde något utav mig eller framför allt min hjärna och mitt innersta. Det är så skönt ibland att bara krypa ner längst in i hörnet på soffan och inte behöva tänka.