Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

måndag 4 april 2011

Vår i luften

Har det varit idag, i alla fall på em. På fm när vi var ute och gick var det regn. K har åkt och jobbat idag efter 2 veckor, hopps han orkar. Men men han kan vara envis. Jag har blivit snuvig igen och ont i huvudet! trist är vad det är. Freja haltar som bara den, vet inte vad hon gjort, det började ikväll när vi skulle ut.
Jag har rivit runt bokhyllor idag, en liten omöblering kan man säga. Ska plocka ur en del dubletter jag har och köra iväg till katthemmet. Jag slutade köpa böcker i parti och minut när jag upptäckte att jag började köpa dem jag redan hade hemma. Så nu håller jag på att avveckla istället. För 10 år sedan hade jag slagit vad om att den dagen aldrig kommer, när jag börjar göra mig av med böcker men tiderna förändras och med med konstigt nog. Nej jag får försöka göra en närmare undersökning på Freja med starkt ljus för just nu syns det ingenting, men ont har hon.  

söndag 3 april 2011

Ännu en helg

har snart passerat! Jag upplever att det inte händer så mycket oftast här men trots det så har vi lite vardagliga äventyr. Igår var vi på fest! Årets första med husvagnsklubben. Jättetrevligt, dans, mat och trevliga människor både nya och gamla. Skön gemenskap trots att det aldrig finns några krav på umgänge ute på campingen. Vi kom lite sent eftersom vi satt i stugan och tog en whiskey innan och pratade så "glömde" vi tiden. Alla satt bänkade i Sandhamnsgänget när vi kom men årsmötet  var inte slut för Herta folket. Det blev många hej och glada tillrop när vi klev in jättekul. Kenneth hade redan före sagt att det fick bli lite lugnt eftersom han precis fått en ny penicillinkur igen och inte känner sig på topp. Detta glömdes snart bort!! Efter middagen kom dansen igång och vi gick ut lite försiktigt men sen vart det full rulle som vanligt. Många glada skratt och mycket skämt, jättetrevligt helt enkelt. Det bestämdes att vi skulle ta ut en badtunna på vårfixardagen och vi ska bada. De borta i Herta tyckte det lät mycket trevligare än att vara kvar hos sig så de kommer nog smygande framåt kvällningen. Vi får se hur detta går!

Efter mycket om och men har vi till slut också fått klart vårt hörnskåp och nu nästan "flyttat in" där. Det blev lite mörkare än bänken men helt ok. Får se nu om jag orkar ge mig på köksmöbeln också. Det är lite knepigare men men....
I fredags var vi ner på nya charkdisken på coop och köpte kött över disk. Mycket trevligare tycker jag och så kan man se hur det ser ut på ett helt annat sätt. Så det blev luffarbiff med hemlagad bea efter det här receptet, gjort av kocken på restaurangen 50 kvadrat, en av sveriges bästa restauranger. Mysigt och trevligt! Synd bara att inte Kenneth känner sig helt ok ännu men det kommer väl. För övrigt har det varit som vanligt några dagar, jag känner med och är ledsen för Roger och Therese skull men som jag sa vi finns här och har öppna dörrar.