Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

onsdag 22 juni 2011

Semester!

Ja jag har börjat med lite semester. Tänkte göra i ordning lite hemma innan vi drar iväg till Sandhamn, men det har inte blivit så mycket gjort, bara det vanliga med promenader osv. Kände mig inte bra i helgen när jag jobbade de sista nätterna och när väl måndag morgon kom och jag nu är ledig fick jag världens huvudvärk som har hållt i sig, idag onsdag har den nästan gett med sig helt. Super trött har jag varit så det har inte blivit så mycket som jag ville ha gjort, å andra sidan det är ingen som står i kö härute och väntar på att ta ifrån mig arbetet.
Igår kväll visade Freja lite av sin vakt instinkt. Vi var ute på natt rundan, kom och gick då det kommer någon bortifrån stora vägen - gående. När hon fick se denna människa tvärnitade hon blev stel i hela kroppen och så började det mullra långt ner i halsen. När människan fortsatte gå började Freja skälla helt vilt och visade på alla sätt att kom inte hit. Det var en kvinna som gick och lekte med sin mobil - när vi kom närmare började hon gapa på Freja och jag insåg att det var ganska onyktert. Freja var helt vild och jag fick hålla hårt i henne. Så har jag aldrig sett henne tidigare!! Riktigt arg var hon.
Idag har vi varit med grabbarna och handlat. Linus har ju börjat sitt jobb och har inte så mycket tid över längre. Det är långa arbetspass inom handel. Han gjorde sin första dag igår och satt i kassan hela dagen sa han. Skönt att han fick jobb till slut.
För övrigt har vi inte gjort jättemycket idag, varit ute och cyklat, tvättat och mailat en del. Var tvungen att ta tag i uppsatsen igen. Det var ingen höjdare. Så fort jag hänger tvätt så kommer Freja och vill leka med sin boll, annars kommer hon inte, och hon är enormt envis med att lägga bollen i tvättpåsen, inte roligt alls när man precis har tvättat!

Freja går emellan mig och tvättpåsen hela tiden med bollen!