Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

tisdag 10 januari 2012

God Fortsättning! 2012

Första gången i år jag är här. Det var för övrigt väldigt längesedan sist. Och det har hänt både det ena och det andra under tiden. Kanske därför jag inte hunnit hit. Igår läste jag det hemska i tidningen om en 10-åring som lämnats av sin pappa utanför träningslokalen i Uppsala. Jag blev förbannad och jag började fundera på vad det var för fel med människor. Men, när jag läst igenom artikeln blev jag fundersam för den var väldigt ihålig. Min första fråga blev 1. varför anmäldes det inte direkt? av tränaren? de familjer som blev inblandade? 2. Är inte dessa lika skyldiga om man inte anmäler? och ser till att polisen kör hem grabben säkert och kollar familjen?
Historien fortsätter idag och uppenbarligen är det många som reagerat vilket glädjer mig men ju mer jag hör desto mer funderar jag på om inte hela historien är fejkad. Allt låter väldigt konstigt och smått otroligt när man inte kan hitta varken pojken eller familjen - enligt kvällstidningen. Många frågetecken alltså. Vi får väl veta så småningom hur det ligger till.

Nu har jag äntligen långledigt i alla fall och i helgen har vi mest slappat och sovit igen, vilket verkligen behövdes, för jag är såå trött. Kan vara årstiden, eller den f-b tanden som spökar men vänta bara på ons åker den ut, äntligen! Höften har också börjat spöka igen efter nästan en månads uppehåll, kan kanske vara samma grundorsak? Jag hoppas det mesta blir bättre snart. Den här vintern är i alla fall inte på något vis lik de senaste, det är barmark och plusgrader varje dag. Skulle tycka det  var helt ok om Richard Sjöberg kom förbi med lite pengar så jag kunde fara iväg på solsemester ;)
Dags att sova godnatt.