Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

torsdag 5 augusti 2010

Torsdag Kväll!


Har vi kommit fram till och det närmar sig obevekligt slutet på semestern för året. Men vi har haft en jättefin dag, lagom varmt, sol och bara lugn och ro. Viktigt att njuta av det nu känner jag även om det kommer många fler dagar innan hösten är här. Vi har dock nästan varenda helg bokad på andra saker så det blir inte så mycket husvagnen framöver, även om jag ska försöka ta mig hit när jag är ledig.

Några dagar har vi kvar, bygdegårdsfest på lördag och så ska vi träffa Robban på söndag det blir kul. Våran eller Kenneths Robban inte Josefines. 

Det blir några sköna sommarbilder den här gången, från rätt läge, ryggen. Och så blev det grillad fläskytterfilé med potatis bea och vitlöksbröd idag, gott!
En något vinglig filmsnutt även den från rätt läge.

onsdag 4 augusti 2010

Status Quo på Gotland i Visby!

Trodde nog inte för x antal år sedan när jag stog och diggade till Status med hörlurar på att jag skulle gå och se dem live en dag. Men det har jag nu gjort och det blev drag. Något långsammare tempo kanske än för 30 år sen men fortfarande med fullt ös i detta gamla gubbgäng.


och så hade vi med Seved och Lena.




Detta var förbandet! Som jag inte vet säkert namnet på Street Generation tror jag det var men...





Det blev några skakiga smakprov på spelningen, svårt att stå still kan jag säga. Men Egon - det var synd att du inte var med.

Måndag!

och nu inne i augusti. Vi var ganska trötta allihop efter helgen, kanske mest Freja. Som tillbringat helgen på hundkollo istället för att följa med på fest. Det är slitsamt, mycket nya och högst tillfälliga bekantskaper som på ett mycket högljutt sätt hälsar alla välkomna och sedan gemensamt håller koll på varandra.  Då ser man ut så här - dagen efter och låter som ett kraftverk. Snarkningarna ljöd högt  hela dagen från det hörnet.

Sedan kommer då tisdag morgon när man yrvaket tittar ut på morgonen (eller fm), och har sovit bort en hel dag.

Regn - igen!

Hela tiden känns det som just nu. Vaknade tidigt idag, var helt slut efter konserten i går. Det har varit mycket här den sista veckan så sömnen har blivit lidande. Jag ligger lite efter här nu men vad gör det jag kan göra en sammanfattning nu istället. Helgen blev jättefin och mot alla odds ganska regnfri, i alla fall när det behövdes. Efter en mycket tidig morgon och ingen sömn hamnade vi till slut i T-boda för att fira Josefine (mysigt att träffas igen). Min finaste Josefine som nu är 25 år! Otroligt! Dessutom för stunden färdigstuderad, nyförlovad och igång på arbetsmarknaden. Det var svårt att föreställa sig en sommar för 25 år sedan när det regnade och blåste större delen av sommaren. Tack Josefine för de här första 25 åren som slutade med en jättefin fest.

Och jag fick träffa förutom alla vuxna också alla barn som helt plötsligt hade blivit mycket större sedan sist, väldigt konstigt! En del väldigt mycket större.


och en del väldigt små och nya i den här världen.
Jätteroligt var det i alla fall och många tackar till alla andra också för en trevlig helg.

tisdag 3 augusti 2010

Tältkonsert!

Ikväll i regnet! spela roll det blir nog drag ändå. Vi drar snart iväg ner på stan så vi får lite mat med. Återkommer senare om hur det blev/var.