Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

lördag 23 juli 2011

Grillfest Sandhamn

Ja, nu är årets grillfest avklarad - med oss och Lindhals som arrangörer. Det blev bra alltihop förutom en del av vädret. Men vi kunde genomföra och klara av hela festen till skillnad från i fjol. Helgrillad gris blev huvudattraktionen, mycket gott blev det, riktigt bra. Vi fick jättemycket lotter sålda och hade fått in väldigt mycket vinster av olika variation. Det blev inte så mycket kort tagna eftersom jag hade fullt upp med logistiken. Men ett par hann jag med.

Hampus o Jenny, Leif och Lena i kön.

Lägg till bildtext

Lite grått väder!

Dagen efter! det är jobbigt med fest.

onsdag 20 juli 2011

19:e juli

Och vi eller rättare sagt Kenneth har ännu semester. Vi är i mitten på juli månad!! och halva sommaren kvar. Varför känns det som att det är över nästan? Jag har börjat jobba igen, men so what? Jag har semester igen vecka 32 när mina kära syskon kommer och hälsar på. Och jag har fått ledigt! en eloge till samordnarna på jobbet för jag har inte sökt varken semester eller komp, har i och för sig jobbat in en dag men inte den andra så det det ska bli spännande att se om de lägger den som semester. Då ryker en av mina två sista semesterdagar för året, och de skulle jag spara till Amerika-resan i höst.
Men men, jag får väl gå in och jobba igen de eventuella dagar jag behöver då. Det är lika viktigt att få dem nu.

Vad händer här då? Vi har fått tur i år igen med semestervädret, har så här långt haft nästan bara sol och väldigt lite gråväder. Det kanske beror på inställningen också. Vi älskar det här - alla tre - husvagnen, ledigt, grill, goa vänner/grannar, bad, sol, sommar jag kan fortsätta hur länge som helst. Det mesta är positivt med livet just nu och jag fortsätter att känna så så länge det går.

Ja, jag vet att det förekommer tråkigheter och negativa saker varje dag för olika människor - just nu väldigt mycket tråkigt för min käre bror och Rasmus, men eftersom jag har förmånen att få se dem här - snart - så hoppas jag kunna ge dem lite positiv feeling, bara genom att få dela några semesterdagar med dem. Jag ser fram emot det mycket. Kramar.