Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

tisdag 12 juli 2011

Idag

har vi varit in till stan. Dvs Visby! Inte lika mycket folk av det kända slaget men på Tofta märkte vi att det var många semesterfirande badare här. Jag fick mitt nya bokpaket eller rättare sagt hade jag fått det för några dagar sedan men vi har inte varit in till stan tidigare. Den här gången innehöll mitt paket en biografi skriven av Ingrid Betancourt, och en ny bok av en ny "Gotlands"författare vid namn Kristofer Ahlström. Jag fick också en faktabok om hur man gör korv!! Är det kul? Har jag gjort det förut? Korv alltså? Är det något jag saknat de sista åren är det grynkorv. Finns inte här!! För ett antal år sedan köpte jag ett par kilo när jag var och firade men lillasyster på en av hennes större bemärkelsedagar, jag säger inte vilken eftersom vi alltid kommer att vara hmm 30! Men jag saknar grynkorv - som jag själv gjort ett antal gånger och som ungarnas farmor var en fena på. Ska försöka göra lite i höst tror jag - bara för att, det är kul, gott och något som jag känner mig hemma med!!
Och när jag ändå är inne på det ämnet så ser jag fram emot besök av kära syster och bror. Har jag tur kanske lilla lilla syster följer med. Det vore så kul att träffa alla på en gång. Och Rasmus. Verkar jag lite labil nu eller? Nåväl jag ser fram emot det och har nog lyckats få ledigt den veckan, måste komma ihåg att köpa något till samordnarna på jobbet som ordnade detta.

Snyft ja ja, igår hade vi besök av Sandra och barnen. Just den dagen när vi bestämt att de ska komma och bada och vi köpte glass etc etc pga av mycket sol sista tiden - regnar det!! och är grått väder. Vad är sannolikheten för det? Vi hade jättetrevligt ändå ungarna badade  i alla fall - Freja med - och nästan vi med. De är så mysiga allihop och lilla Elli gör inte för mycket väsen av sig.




Den jag ser fram emot mest är Ingrid Betancourt's historia, mycket intressant faktiskt. Och det var en riktig tegelsten upptäckte jag. 

Tilde stora tjejen

Kenneth och William

William, Alvin och Sandra

12/7 Utsikt över ett oroligt vatten och Karlsöarna

Stångaspelen!

Fick ett besök av oss denna helg. Varmt var det och jag var inte avundsjuk på de som spelade pärk. Varmt var det ordentligt men Freja tycker det är lite kul i alla fall, att titta på folk och bara umgås. Hon snarkar och sover som bara den efteråt.

Lägg till bildtext