Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

onsdag 8 juni 2011

6:e juni 2011

Det årliga firandet av nationaldagen blev i år lite annorlunda. Vi bjöd ut alla till campingen på lite kubbspel, bad, korvgrillning mm. I sista stund blev Alvin sjuk så de kom inte och då blev vi inte så många den här gången. Robban, Eva, jag och Kenneth. Men det blev jättetrevligt i alla fall. Vi tog en promenad, åt glass, fikade en kubbmatch och sedan korvgrillning. Vi blev ganska ensamma på campingen eftersom många åkte hem för jobb dagen efter och det var rätt skönt. Gav oss lite utrymme när vi spelade.



Det blev inte så många bilder men  väldigt mycket solsveda. Jag blev helt röd på axlar och smalben fram?? Undrar om solen twistade runt mig.

Tyskland och Oskarshamn

Utsikt från kyrkan

Sassnitz kyrka

Mina reskamrater på promenad i hamnen

Affären vi besökte

De (få) varor vi köpte 
Ja förra helgen åkte vi till Sassnitz med Josefine och Robert. Det blev en lång resa i bilen och ett försök att se lite av den lilla staden i Tyskland. Att se staden var inga problem - att försöka få en fika, glass eller likande under dagen var värre. Vi hade inte växlat pengar vana som vi är att bara ha kort och inte någonstans förutom en presentshop tog de kort. Märkligt! så det fick bli mat på båten i stället.
Sedan tillbringade vi en dag i O-hamn med Josefine och Robert, tog en golfrunda och såg oss om lite.

Familjens "barn"!

Äventyrsgolf

Lite svår bitvis

Sedan avslutade vi dagen med mat innan vi for iväg till båten hem. Och jag kastade mig i duschen direkt, så skönt efter en lång varm resa.