Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

tisdag 10 augusti 2010

Hus

Hus1
Hus2
Jag har köpt ett hus, ett stort fint hus! Visst är det fint? och ganska stort även om det inte syns här, och när man öppnar dörren kan man få ett glas vin ;).

måndag 9 augusti 2010

Invigning Medeltidsveckan

Ja för första gången var vi iväg på stan när det var invigning och kung Atterdag intog Visby igår em, med buller och bång. Vi såg dock inte kungen själv eftersom  vi valde att gå och äta på den Irlänska krogen i stan. Men det blev dock en liten promenad runt stan efter en enormt stor och även god middag med gott öl, och trevligt sällskap.
Var sak på sin plats, Kenneth!

Det var otroligt mycket folk i stan men inte just här på Mellangatan, nedanför Stora Torget där alla människor befann sig i stunden.
Kenneth och Robban.

Robban och Björn.
Robbans pappa Björn var här på semester och följde med ut och käka. Första gången jag träffade honom.
Och vad äter man på en brittisk pub? Ja jag valde ju fish and ships, gott men vilken jättefisk! Tallriken är avlång det syns inte på bilden.
Fish and Ships!
Efter den middagen och öl var det knappt jag kunde rörar mig men som vanligt är det bästa att bara börja. Så vi flanerade runt i stan och kikade på folk och gycklare.



Stora Torget!
 På det hela taget en trevlig kväll som slutade med en (lång)promenad hem i mörka natten. Lagom öm i benen landade vi så småningsom på Trädgårdsgatan 21.

söndag 8 augusti 2010

Dagen efter

Linus vätskeintag idag!
är vi allihop idag, men av olika orsaker. För Linus blev det nog mer än han tålde av flera anledningar, så middag idag blir väl det enklaste - bakis!
Grabbarna

Lena och Angela
För oss andra är det lite avslaget efter bygdegårdsfesten igår kväll. Ja, den här grisfesten blev av fast det regnade lite men det var ordnat med pratytält över både grill och dansgolv. Det blev lite bilder tagna under kvällen men av någon anledning blev de flesta suddiga. Vi grundade hos Leif och Lena med lite ost och kex innan vi for upp till festplatsen.




Dansgolvet, med Angela och Ville i förgrunden
Ett bildsvep över långbordet där vi satt.

En liten tjej längst bort som sjöng, en av Tiljans Talangerna tror jag bestämt det var!
Det blev trevligt trots gråväder och jättehal dansbana som jag kanade lite på ett par ggr. Och det var så varmt, när vi åkte hemifrån var det 22 grader varmt, vi avbröt runt midnatt och åkte hem och duschade jätteskönt!

Ikväll, söndag alltså är det invigning på medeltidsveckan och vi ska ut och äta med Robban. Återkommer närmare om det.