Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

torsdag 2 september 2010

Friskare

är jag helt klart, det är bara den där jobbiga skrällhostan som består. Men nu är det åter en ny vecka och pluggandet har börjat, igen. Jättekul! och på grund av att jag inte kunde göra klart i våras har jag nu fått chansen att läsa Vårdinformatik också. En ny kurs de lagt in i utbildningen. NU! Börjar de att undervisa i vårdinformatik för administratörer. Hallå, hur länge har man använt Internet, datajournaler, dokumentation etc etc inom vården? Toppen i alla fall att jag får läsa kursen nu. Kontentan = inget ont utan att det har något gott med sig.

Del av kurslitteraturen
Jag är på G igen, tillbaks på gym efter sjukdom (även om det var tungt) och yogan - fantastiskt. Jenny är superduktig och så enormt positiv och glad jämt. Badhuset tyvärr, de har stängt ett par veckor nu när jag laddat. Renovering kanske, vet inte, men det är väl bra planering samtidigt som hösten drar igång och skolorna börjar.
Linus är superduktig och jättetaggad, pluggar och pluggar, tycker det är kul! Han fick beröm i skolan för att han jobbat före och läser det de säger och ligger före de andra, han behöver höra det. Efter att ha fått höra motsatsen i grundskolan känns det jättebra att han blir uppmärksammad nu när han gjort ett eget val att läsa igen. Allt blir så mycket lättare då.  Tummen upp!
När jag nu bläddrar lite bland mina bilder upptäcker jag att det finns många på himmlen, moln osv. Jag gillar det, formatering, vad vill himlen berätta? Här kommer några smakprov - igen!
Bara Vackert!
Utsikt Karlsöarna!














Sedan har jag en bild på en god vän till mig och en inte så god vän till mig
God vän - Freja!
Ovän - snigel!