Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

torsdag 14 april 2011

Nu känns allt bättre

förkylningen har vikit hädan, i morgon blir det reuinion med gamla resursare, hoppas nu det kommer några fler än vad som sagts det ska bli jättekul att träffa dem igen. Även om vi ses ibland via jobbet blir det inte samma sak. Ser fram emot detta!!
Sen är det lördag, officiella första campinghelgen med vårstädar träff. I år ska vi också bada badtunna efter! Hoppas det blir lite varmt i helgen och att allt kommer funka, vi får se, laddar med öl och korv eller något. Sen är det som vanligt en massa pluggande men det är bara nödvändigheter inte lika kul.
Idag har vi i alla fall haft kul på vår prommis. Valde att prova en annan väg den här gången så vi vek av från den vi gått nu det sista och jag var hyggligt säker på var vi var - trodde jag.
Efter att vi gått och gått och gått  och inte kommit dit jag trodde började vi bli lite fundersamma på var vi var. TV-masten syntes strax framför oss och Ingegerd sa då nu är vi snart i Follingbo. Absolut inte tyckte jag som trodde vi var på väg att andra hållet. Stannade en tjej som kom ridande i skogen och frågade var vi var jodå mycket riktigt i Follingbo, vid sjön.
Inte riktigt åt det hållet jag trodde alls och ingen visste var vi kom ut på någon väg för tjejen red vidare. Så det var bara att gå vidare till slut kom vi fram bakom en massa hus ute vid Folkets hus i Follingbo, inte jättelångt från stan - om man åker bil. Men den vägen vi hade gått var lite längre, vilket vi förstog när Ingegerds man ringde och undrade var vi tagit vägen.
Så efter en lååång sköön prommenad var vi snart hemma igen och hade gått nästan en mil ute i skogen. Freja nöjd sover ännu flera timmar senare jag känner mig ganska bra har fått en viss vana på prommenader, nöjd med men sover inte - än!

onsdag 13 april 2011

En härlig måndag!

brukar börja en ny vecka men inte den här gången. Har hostat mig in i den här veckan och Freja har haltat sig in i början på den här veckan. Det måste vara något med måndagar jag brukar gilla dem men nu vet jag inte. Ett par veckor i sträck har jag nu med början måndag - haft huvudvärk, snuva och känner mig riktigt kass, samma med Freja. Ännu en halt dag för henne men som ett trolleri när tisdagens promenad skulle inledas var hon helt ok igen??
Där finns inga märken, ingen ömhet, inga som helst spår av någon skada men haltar gör hon så hon knappt kan gå. Fundering, kan det vara så att hon blivit "lite" äldre, lite "stelare" och har överansträngt sig? Vi går närmare en mil om dagen och riktigt så duktiga har vi nog inte varit under vintern i alla fall.

Men den där stegräknaren har fått en väldig betydelse på höften, det blir lite mer press när man "tävlar" om antalet steg - http://motiomera.se/. Och nu har jag fått guldmedalj tre veckor i rad! Toppen!
Tillbaka till måndag, när jag skulle till lass för lungröntgen kom Linus förbi och berättade att hela A7-området var avspärrat, bombhotat vid skattemyndigheten. Gissar att det blev kvarskatt i år! Alla tar inte dåliga nyheter så bra, nej skämt åsido (kan man göra nu i efterhand) det var ett väldigt pådrag. Vi hade då varit ute ett par tim i skogen åt andra hållet som omväxling så vi märkte inget.

Det ska vara måndag hela veckan.