Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

lördag 21 augusti 2010

Bröllopsmottagning

Martin & Ivis med lilla Maya i hörnet

Ja nu har det gått en vecka igen. Väldigt fort. Men så är det när man har roligt, Josefine har  varit hemma och Linus har fyllt år och igår var vi iväg och träffade Martin med familj. Jätteroligt! De har ju gift sig redan i början på året men har först nu kommit hem till Gotland för att ha en liten mottagning för släkt och vänner.
Ett stort Grattis till dem! och jag lovar vi kommer ner till Schweiz och hälsar på kanske inte i morgon men någon dag. Snart.

tisdag 17 augusti 2010

Hipp hipp hurra

Linus!


Linus fýller 21 idag, otroligt! Vad tiden går. Och nu är han lite större än den här bilden visar

Josse-besök!

Josefine med sin Latte
Nu har Josefine kommit hem också! Jättekul, det var längesen. Hon är ju så upptagen nu för tiden och jag med för den delen. Men vi har hunnit med en del redan i dag, shopping (fönstershopping), fika, presentköp till Linus och så köp av en smörgåstårta förståss. Tyvärr har jag inte fått någon bild på födelsedagsbarnet men Josefine kom med när vi var på Skafferiet och fikade.

Fiskafton eller kräfter

<>
Kenneth och Leif
En liten bit av Lena m fl
Vi valde skaldjur för kvällen. Ja nu har vi avverkat ännu en tillställning i Sandhamn, den här gången utan regn, och med sol. Toppen! Med nubbevisor och dragspelsmusik bl a  blev det trevligt värre och sent eller tidigt hur man nu ser det.