Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

måndag 30 maj 2011

Nu är det snart slut

på maj månad också! Sista helgen har det varit höstväder inte skönt, men jobbar man är det inte så farligt. Nu har jag ju också hunnit fylla år igen och blivit uppvaktad både hemma och på jobbet och inte minst på FB. Söta jobbarkompisen hade satt upp girlanger och en flaska vin i mitt skåp på jobbet så alla såg och kom och grattade.  Kenneth köpte en superfin terrakottakruka för mina kryddor som jag önskat och sen fick jag Raphsody i aug. Linus kom med en blomma igår och vi åt smörgåstårta och firade lite. Jag kan bara vara glad!


På TV har också ett av mina favoritprogram börjat igen. Sommarpratarna i ettan. Jag tycker det är ett toppenprogram. Lyssnar också gärna på radion när det kommer på sommaren men de här mötena i tv kan vara jätteintressanta. Och det är en sån blandning av olika människor med olika bakgrund. Det går också att se programmen ett kort tag på SVT Play. Rekommenderas.


Nu ska jag fixa till mig lite måste snart iväg och jobba, blev inkallad x-tra i natt så jag hoppas det går att bli ledig ons i stället.