Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

torsdag 13 maj 2010


Det här, är, en av de viktigaste detaljerna när vi kommer ut i husvagnen. Husvagnsfikat!

Kaffe, gifflar och en whisky och till detta brukar vi ta en kvällstidning (Aftonbladet) och Klick! så vi håller oss (mig) uppdaterade med kändisvärlden. Som regel hör det alltså till fredagar, men den här veckan blev det lite tidigare.


Lite bilder från Freja-prommisen idag. Ett svanpar som glider omkring runt bryggan nere vid stranden. Det har regnat till och ifrån idag. Gråväder. Sedan ett vårtecken - maskrosor. Tyvärr hittade jag ytterligare en död svan före bryggan. Hundar är väl märkliga djur, eller snarare otäcka. Freja hittade den döda svanen före mig och skulle precis börja rulla runt i liket, när jag lyckades hindra henne. Varför beter de sig så här, det är så otäckt.



Kristi Himmelsfärds dag!




Söndag mitt i veckan. Det regnar - igen. Men det är också ganska varma vindar. Campingen är nästan folktom, underligt. Vi har sovit i närmare 10 tim. inte konstigt jag har ont i hela kroppen.




Som sagt här är inte riktigt färdigt för sommarens aktiviteter, stranden ser hemsk ut. Freja hittade något att leka med, när jag kom närmare fick jag se att det var en "tom" flundra, som hon kastade med. Vädret inbjuder inte direkt till några större utomhus aktiviteter. Vi får se det kanske blir en utflykt per bil sen.

onsdag 12 maj 2010

Tisdag, åh vilken tisdag!




Vilken dag! Jag har fått "vårkänslor" - i form av energi. Å det var riktigt längesen.


Vaknade redan halv 12, det är bra, 3 tim sömn på ett dygn. Men jag lyckades somna om och återsåg solen 13.30. Snabbt upp och som sagt solen skiner! Äntligen, det var längesen.


Snabbt ner i köket och skala potatis, ett par kilo.




Värmde upp det lilla kaffe som fanns kvar och satte mig en stund vid tv, för att vakna till ordentligt. Sen blev det full rulle jag har gjort kroppkakor, biffar och en jättestor köttfärslimpa.


Naturligtvis var det slut på lök, förutom kaffe så en snabbis till affären.




16.00 tvättstuga. Linus fick springa iväg och ladda maskinerna. Blev färdig till 19.00 och kände att jag måste bada innan jag sticker och jobbar. Vid det laget hade det varit skönast att bara gå och sova. Men nej 10,5 tim jobb väntar. I morgon kommer jag somna ovaggad, när vi kommer ut till Sandham.


Appropå Sandham, stranden är inte vad den borde vara