Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

tisdag 27 april 2010

Hej igen!
Ett par dagar hemma, idag var det faktiskt nästan varmt ute, jätteskönt. 2 promenader med Freja hon blev nöjd. Hon älskar våra promenader och tjatar aldrig däremellan. Linus däremot fick tjata på henne ikväll för att hon skulle följa med ut på kvällsturen.
Freja var ju med i helgen också till Sandhamn, där vi fick en strandpromenad. Då är hon verkligen en lycklig hund - springer vilt omkring och nosar busar och leker med allt.

Tyvär var stranden nästan "borta" det var släke hela vägen upp och jättemycket skräp efter vintern. Tänk vad folk slänger omkrin sig, jag hittade gamla folieformar, bajshinkar, skor, kläder, och även många fågel lik. Det låg flera döda svanar på strandremsan, hemskt. Det har jag aldrig sett förut. Lite misstänksam blev jag när det bara låg en svan på fågel-ön.

Det har varit mycket FB i går och lite idag, hittade ett bubbelspel. Vet inte vad det är med dessa bubbelspel men jag blir fullständigt lost, kan inte sluta. Tur att Freja finns så man kommer ut också.

Linus och jag var på bibblan igår, fixade ett lånekort till honom. Han lånade Twilight-trilogin på nätet, strömmande ljudbok. Detta är ett fantastiskt sätt att använda tekniken på, om man sitter vid datorn. Så nu "läser" han - dygnet runt tror jag.