Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

tisdag 6 juli 2010

Lite utflyktsbilder










tänkte jag också få med. Fika på Maistregården vid Hoburgen kräver lite bildbevis. Bl.a. på gubben naturligtvis. Och slutligen efter mycket semestrande, solande, badande och utflyktande så tröttnar även en gammal hund och faller på rygg när natten smyger sig på!

Lite resumé









från semestern kanske jag kan bidra med. Vi har inte orkat så mycket mer än njuta av solen och bara vara.



Vi hade en jättefin midsommar, vädermässigt och sällskap. Underbara vallmo vid vägen hittade jag under prommenaden på midsommarafton. Sen fick vi en jättefin ros av Leif och Lena.


Vi har också gjort en liten utflykt neråt Hoburgen och fikat, tittat på Gubben mm under semester.


Nu är det snart slut!


på semestern! för den här gången. Vi har också i år haft tur med vädret, grått och lite regn de första dagarna sedan sol, endast sol. Fram till idag då det inte regnat men varit grått, så då bestämde vi att åka med upp och laga på huset. En dags snickrande hoppas jag ska ge viss utdelning.

För övrigt ja, Linus har varit med och tillbringat en natt i husvagnen! Stort, har inte hänt tidigare. Så ett bildbevis krävs. Han följde med till stranden men vågade inte bada, fegis. Just den här dagen trodde jag att det skulle gå och lura honom till nästan vad som helst.