Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

torsdag 7 oktober 2010

Längesen!

Jag var här så jag började med lite musik. Det har varit fullt upp ett par veckor. Kenneth var till Afrika och kom hem igen i fredags. 1 vecka tidigare än planerat, jätteskönt! Själv har jag ägnat mig åt att jobba, träna och plugga. Har avverkat ett antal tentor nu i olika grader av viktighet. 2 st finns inlämnade nu för bedömning och en fick jag svar på idag, lätt chockerande. Jag klarade den Godkänt! för hela tentan sen har de bedömt varje fråga med ett betyg och där föll det in någon VG men inte tillräckligt många för att det skulle bli på hela. Jag blir lika förvånad var gång det händer.
Har suttit ett par dagar och planerat hur upplägget blir för omtenta/rest. Jag har ju ändå minst en i veckan nu till mitten på november, sen är kurserna färdiga och jag får ett par månaders ledigt innan jag tar tag i den slutgiltiga uppsatsen och den förberedande kursen.
Det här är ju det bästa på ett sätt tycker jag, när jag får jobba fritt planera, skriva, research och allt det där. Problemet är att jag aldrig blir nöjd, känner mig aldrig färdig, hittar alltid så mycket mer intressant under resans gång. 
Skitkul egentligen, när det inte finns en deadline över axeln. Jag får i alla fall alltid bäst bedömningar på de jobben.
Så nu är det höst! förra helgen plockade vi ner förtältet. Men vi har inte ställt int vagnen - än! får se när det blir. Det har ju trots blåst sista tiden varit sol och fint. Och jag badade - inte av fri vilja utan för att jag blev tvungen. Freja rullade runt i flytgödsel i lördags kväll så jag fick släppa henne på stranden och dra ner henne i vattnet för att skölja men hon hade motvapen. Om man skakar sig när man är blöt och full av s k i t behöverjag inte bada! Suck, det fanns inte i tanken att ta in henne i husvagnen. Så Kenneth hämtade vatten i kanna - varmt - fjäsk. Och så tog vi det mjuka yoghurt schampot. Hon blev vit och fluffig och luktade inte hund eller skit. Nej nu får jag nog sluta den här romanen, kl är mycket och jag svintrött. Har jobbat i nättras och sov till halv 12 bara.  Återkommer vid ett annat tillfälle.

onsdag 6 oktober 2010