Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

onsdag 26 maj 2010



Gårdagens middag - sushi! Supergott! Det gick åt på en gång, Linus är värst.








Fest på torsdag kväll! VAD har jag på mig? Ingen aning rökstopp och 10 kg+ skapar ingen lust att klä upp sig. (därfö sushi) Nåväl en tur på stan gav denna kreation i garderoben. Efter att ha provat igenom allt - känns det som - i affären. Det är inte bara fest, vi ska också gå på R.E.A. på fredag. Fick detta av min man i present en kväll på stan och lite underhållning, jättekul ska det bli. Återkommer närmare angående mina kommande festligheter.

måndag 24 maj 2010


Söndag och VM-skräll. Tjeckerna vinner över ryssarna, helt otippat. Enligt mig.

Hem från husvagnen först och sen Kenneth iväg under Sverige matchen. Ja de tog bronset, grabbarna. Det var de väl unt. De har spelat för guldet men tyvärr. Jättekul eftersom media inte räknat med dem alls. Detta vårt nya Tre Kronor.
Ny satsning med ny tränare , nya tider och kommande vinster.
Stundtals regn idag, vi har planerat lite för nästa helg. Det blir fest först på Vaxholm torstag kväll sen R.E.A på fredag kväll. Spännande, något att se fram emot den här veckan.
Jag håller också på med lite planer inför min mans stundande årsdag (i höst). Det gäller att vara ute i god tid. Men det mesta är klart tror jag, nu ska jag bara beställa.
Hej
Superfint väder i helgen. Synd att jag sov bort större delen av lördagen, men det var jätteskönt att åka ut och sova i husvagnen. Jag sov som vanligt efter jobbet 3-4 tim. Med strålande sol radion på för fullt och människor utanför som pratar och bara är. Kenneth satt i förtältet utanför mitt fönster och datoriserade.
For direkt hem från jobbet och hämtade Kenneth och Freja. Han hade stigit upp och fixat packning, gick ut med Freja så for vi iväg, först till Maxi och handlade frukost sen till Sandham.

Em och hockeymatch Sv-Tjeck. Vem vinner Sverige så klart men ack nej.. tyvärr! det sprack på mållinjen, ordagrant. Suck nu blir det middag.