Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

söndag 24 oktober 2010

Söndag eftermiddag

Har  vi nu kommit fram till, grått, regnigt och typiskt höstväder. Inte kul, när man måste gå ut med hunden. Eller när man måste gå ut alls. För mig handlar det först och främst om att sitta och skriva - som vanligt. Jag är inne på de sista uppgifterna snart i de här båda kurserna. Och jag har ingen motivation! Det är intressant och roliga uppgifter men jag kan inte koncentrera mig. Varför! Skittråkigt. Och sista tentan gick inte bra, där har jag fått en restuppgift. Jag är inte alls förvånad och jag vet inte vad som fattades eftersom det blev på den enda fråga/uppgift som jag trodde jag klarat. Visst är det typiskt. Gissar att jag inte fått med mappen med bilder ihop med tentan och då kan de ju inte se heller hur min websida ser ut. Det var lite krångligt just med bildmappen att ladda upp den på Blackboarden men ja ja får göra ett nytt försök igen.

För övrigt börjar min förkylning gå tillbaka, medan Kenneth har tagit över den och sitter och nyser i sin tur. Inte så kul med nyopererad hals. Trots allt har vi försökt att vara lite sociala. Var ut och käkade igår ihop med en av Kenneths jobbarkompisar från Ghana. Eller rättare sagt bor de i Vara, han och hans familj, men de var här på minisemester över helgen. Och Seved och Lena. God mat och mycket prat blev det. Inte jättemycket folk ute på stan, kanske beroende på helg före lön? dåligt väder? eller någonting. Vi hade trevligt och Kenneth orkade sitta upp hela kvällen.

Den enda pigga numera är Linus som går upp tidigt på morgonen ut med Freja och sedan till gymmet. Varje dag, men efter skolan på vardagar. Han har blivit riktigt ordentlig med mycket. Jag ska försöka sno lite motivation av honom tror jag.
Hoppas nu det kommer ett besked till Kenneth så fort som möjligt så han slipper fundera på resultatet mer. Det är alltid bättre oavsett, när man vet. Sen ska vi planera en helg till London. Ska bli jätteroligt.