Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

torsdag 18 november 2010

10 år har gått

så idag säger jag Grattis älskling och tack.
Enda bilden på oss från den resan!

Ny hobby

Har vi börjat med, låter jätteintressant och jag ser fram emot det. Vi har börjat prenumera på vin! och gått med i en vinklubb på nätet. Ännu har jag inte fått något eftersom det är så nytt men det låter jätteintressant. Man får en låda 4 eller 6 ggr per år med olika innehåll, 12 flaskor. Vi valde blandat rött och vitt  med någon rosé under säsong. Detta kommer hem till dörren och så får man recept på menyförslag och lite historia om varje vin. Sedan kan man tydligen vara med på "vinprovning" via nätet på deras FB sida och disskutera med andra medlemmar. Låter jättekul tycker jag, ser fram emot detta och hoppas det blir kul.

söndag 14 november 2010

Fars Dag

Blev firat här med idag, som i många andra hus och hem. Barnbarn med familj kom och fikade, Robban och Erika kom också och med sig hade de en stor Farsdags-tårta. Naturligtvis en Prinsesstårta.
Våran "stora" lägenhet blev full kan man säga, men vad gör det. Det är jätteroligt när de kommer sådär. Ett par bilder fick jag till också den här gången.

Alla vid fikabordet.


Kenneth passade på. William, Alvin
och lilla Elli














Linus hade just varit ute och sprungit så han höll sig inne hos sig med Freja, lite väl folkskygg är han ibland. Tur att jag tillfälligtvis räddat min kökssoffa med en ommöblering och då funkade det att sitta och fika alla också. Toppen, nu vet jag att vi får plats till jul också.

En ny helg till ända

Ja så är det. Igår var vi på Frimurarlogen och hade ett traditionellt jippo med företagarföreningen. Det var gesällutdelning, eller rättare sagt de som blivit gesäller inom sitt skrå fick sitt gesällbrev och vandringsstav. Kul är det att ha kvar sådana här gamla traditioner, och jag får äran att delta. Tyvärr blir det nog sista gången. Vi fick god middag - trerätters - och det blev lite musik och sång också den här gången. Och så tog jag några bilder på olika rum. Det är ett fantastiskt hus med otroliga rum.

Ett litet rum innanför
hallen, där man sitter och myser
Jättefint!
  
Det är här allt äger rum.
Uppe i taket finns en
stjärnhimmlen.

Andra änden pår rummet,
med orgeln.
Tyvärr tog jag inga bilder på stora matsalen där vi satt. Minnesvärt och roligt att få ha varit med nu några år och se hur den här gamla traditionen levt vidare.

Grattis

Till far, Egon, morfar, du kan ta vilket epitet du vill ;), men jag hann aldrig ringa innan kl blev för mycket. Jag gör så här så länge. Kram hoppas dagen varit bra