Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

tisdag 15 mars 2011

Mycket händer

hela tiden. Men det är väl så livet är. Familjen har berikats med ännu en bebis - Jennas. Själv har jag blivit "mormor" - Josefine har blivit med katt/er. Och så en massa mer.... Ännu en dag ute i vårsolen, ännu en sväng ner till Specsaver den här gången var det Ingegerd som skulle hämta sina glasögon. Jag och Freja stod och njöt i solen medan vi väntade.

Så här tom kan Adelsgatan vara vid den här tiden på året/dagen. Ganska skönt faktiskt att kunna spankulera gatan fram och inte behöva slå sig fram bland en massa människor. Det är så vi njuter av Gotland när det inte är semester. Det har blivit många långa promenader nu ett tag och blir säker fler ju varmar det blir, men då kanske vi går mer utanför stan.
Det här är en ganska lugn och avstressad bild av vardagen när det händer så mycket annat otrevligt och otäckt ute i världen bl.a. Nu är också årets stora Svensson-jippo avklarat med Melodifestivalen. Ska bli intressant att se om det håller den här gången. Jag tvivlar faktiskt. Men bortsett från de stora flickidolerna så fick vi några fina låtar till att lyssna på ett tag framöver.
Två veckor kvar på den här månaden och snart dags för sommartid igen. Då är det definitivt klart - det är vår!

måndag 14 mars 2011

Ny vecka!

Lite närmare våren, nästan snöfritt och i helgen hade vi 8 grader varmt. Jätteskönt! Det har blivit mycket promenerande på sista tiden, mycket mer än tidigare. Men det är skönt och har nästan blivit ett beroende med en jättelång promenad om dagen. Sedan går jag ju lika mycket på natten så benen känns lite sega ibland.
Den här helgen har bara rusat iväg men vi har ändå lyckats förstöra lite pengar och fått lite "nytt" hemma. Och som ett resultat även nyputsade fönster och gardiner. Vi slog till på en annons i tidningen och köpte ett hörnskåp till köket. Furuskåp med belysning men den ska jag byta, fungerar inte med fjärrkontrollen. Och så håller jag på att hitta fram rätt nyans och ska betsa skåpet. Med rätt nyans menar jag antikbets - som det heter på det skåpet vi köpte på IKEA. Hittar jag rätt nyans ska jag försöka fixa till hela köksmöbeln också.
Ja, så här blev det i vårat lilla kök.