Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

lördag 12 juni 2010

1 Vecka sedan


nästan som jag var här. Veckan har varit fullspäckad på sitt vis, doktorn, dietisten, tandläkare, frissan och däremellan har jag jobbat. Igår fredag avslutade vi veckan med fest. I Väskinde var vi inbjudna att fira två födelsedagsbarn, en 30-åring och en 50-åring. Det gjorde vi med besked! Jag märker idag att jag är lite otränad - på att dansa limbo. Nåväl, lördag morgon och vi har fått städa upp efter festen lite akut. Det blåser halv storm i dag och partytälten med innehåll drog iväg ut över åkern. Jag hoppas det inte blåst bort något viktigt eftersom presentbord och allt låg i en enda röra.


Idag är det också bröllopsdag för min mor och far. Jag gratulerar med en liten digital blomma här. Och så hoppas jag att det blir en bra dag!
Själva har vi nu tagit vår tillflykt till husvagnen för att i lugn och ro vila sinnet och kroppen. Det är hur märkligt som helst att det innebär så mycket avkoppling här ute. Men kanelsnurror, Klick och en wiskey med kaffe senare så känner man sig lite hemma igen.

tisdag 8 juni 2010

Lite gammalt godis, från 6/6






































Tänkte passa på att komma ihåg de som inte deltar numera av olika orsaker ;). Vi har sedan 2004 bara haft regn 1 gång stoppade allt. Då blev det Fornsalen istället. Det var tyvärr den gång Anneli med familj kom och hälsade på. Men det blev roligt i alla fall, vi fick grilla (under stora parasollet) och lyckades få plats allihop i köket på Hagstigen.

forts. Sveriges Nationaldag!










måndag 7 juni 2010

Sveriges Nationaldag!


Och vi gör som brukligt, spelar fotbollsgolf! En tradition vi startade när Josefine slutade gymnasiet. Kommer inte ihåg hur många vi var då men tror det var närmare 20 pers, och vi hade jätteroligt. Sedan har vi bara fortsatt varje år 6 juni med flaggor på bilen åker vi upp till Mix Ranch i Stenkyrka och spelar fotbollsgolf. Vi har varit allt från 1 år till 75 år som varit med.

En gång blev vi faktiskt fotograferade och intervjuade lite snabbt bara för att de ville visa att ålder inte spelar roll i det här. Tyvärr har ju ungdomarna avvikit från arrangemanget, de flesta. Pga av jobb, boende osv. Men vi kommer att försöka hålla i den här traditionen så länge det går och i år fick vi en ny deltagare i Burak.