Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

fredag 4 juni 2010

Fredag och långprommis


Solen skiner idag med men det blåser och är inte jättevarmt, om man inte sitter i solen i lä. Trots det tar vi en långprommenad och går nästan ända bort till vinodlingen här på ön. Vet inte riktigt hur långt det är men några km är det nog. På vägen gick vi förbi en storfamilj i andvärden. det var många barn och vuxna änder invid strandkanten.
Vi var ganska ensamma, inte så många bilar. Det märks att turistsäsongen inte kommit igång. Stugorna är märkligt tomma precis som många husvagnar på campingen.

Men Freja blev tillräckligt trött för att ligga och sova i solen hela em sen. Jag somnade själv i solen, i stolen. Det blev sent igår, eller tidigt i morse, kl springer iväg när Kenneth kommer hem - mitt i natten, då vi sitter och pratar ofta ett par tim innan kudden kallar. Och Freja blir bara tröttare och tröttare för varje dag vi är här, utan att vara uppe på nätterna, det händer saker för henne hela tiden att hålla reda på.
Igår höll "grannen" på med att sätta upp ett stand-by-tält. Detta måste hållas koll på, mycket folk som gick och tittade. Hon trivs verkligen här fast det egentligen inte händer så mycket. Märklig hund det där, just nu ligger hon och snarkar under bordet medan vi ser på Så ska det låta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar