Mycket välkommen!

Välkommen till min blogg. Kommentera gärna! Kom gärna med tips!

torsdag 20 oktober 2011

Ännu en vecka över

Ja, i min värld börjar ju helgen ofta på torsdagen. Vilket känns ganska skönt eftersom den riktiga helgen blir en aning längre på det viset. Den här veckan har varit galen på ett sätt eller det började lite förra helgen med allt runt husvagnen. Sen blev Kenneth förkyld när vi var klara och i måndags var det tvättstuga hela förmiddagen. Började vid 7 på morgonen och slutade vid halv två. Men nu är det gjort, alla sängkläder och vanliga kläder, handdukar mm från husvagnen. Det tar tid när man tvättar sängkläder eftersom det är så skrymmande och det är väldigt skönt att kunna gå bort till tvättstugan och använda den jättestora maskinen. Det tar ännu längre tid att torka kuddar och täcken. Men som sagt det är gjort. Efter det blev det en långpromenad på ett par timmar. Den här gången följde John med. Han har frågat så många gånger men det har alltid kommit något emellan. Först gick vi ner och hämtade honom och han bjöd på en kopp kaffe innan vi travade iväg.
Tisdag samma sak, en långpromenad på tre timmar och John följde med igen. Ganska blåsigt och höstligt men det blev en tur genom stan ner på hamnen och tillbaks igen. Väldigt trött på kvällen men då var det dags att jobba. T.o.m. Freja får lite ont i benen efter våra promenader. Gissar att hon har lite artros.
X-tra jobb på onsdag och lite på avstånd grattande av Kenneth eftersom han var i Stockholm. Idag torsdag känner jag mig trött, irriterad och på ett mindre glatt humör.
Mycket tråkigheter under veckan nyhetsmässigt. En fruktansvärd olycka när ett barn blir mördat kanske av andra barn. Fortsatt tjatande om Juholt mm. Vi har verkligen för lite att göra i det här landet och det händer för lite som vi bryr oss om när vi  håller på och tjatar om sånt här. Ett riktigt tråkigt inslag av Janne Josefsson  i Uppdrag granskning, där han jagade grundaren till glada Hudik-teatern Pär Johansson.
Ett riktigt tråkigt jobb du gjorde där Josefsson!! Jag hoppas verkligen du är ren som snö själv men skulle inte tro det.
Lite strö prat med Josefine och Linus. Måste ta mig i kragen och åka över till O-hamn någon dag. Nattlig runda med Freja så är de snart dags för sängen, äntligen!! Ja, visst ja Kenneth kommer hem då blir det en whiskey och lite paket öppnande. Hoppas det är ok med den presenten! Ny dag i morgon och snart vinter helt. Det är ju bara en vecka sommartid kvar.